• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

xml

Participant ,
Sep 07, 2022 Sep 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have a very long xml that I can't always insert. I get the message:
<Table> is an invalid table element or appears in an incorrect position. Yet the tags are right. I once tried to delete some of the many tags and it started working. Then I put them back and updated the link. I took it off and on and it froze.
Maybe he is wrong with so many codes?

TOPICS
How to

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Participant , Sep 08, 2022 Sep 08, 2022

I'll tell you what happened: the tables were generated by calculations. In some instances the table was irregular and without cells, resulting in an error. it is important that there are no such situations. The tags are simple, but they must always be complete.

Likes

Translate

Translate
Participant ,
Sep 08, 2022 Sep 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'll tell you what happened: the tables were generated by calculations. In some instances the table was irregular and without cells, resulting in an error. it is important that there are no such situations. The tags are simple, but they must always be complete.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines