Periods disappearing from Endnotes in InDesign 2020 on macOS Mojave

Explorer ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is pretty random, but curious to hear if this is happening to anyone else. Working on a long document and noticed some endnotes are missing the period (.) at the end of the entry. Not every entry, just some of them. The periods DO exist in the original Word document. 

 

Am runninng ID 2020 with latest version of WordsFlow plugin on Mac OS 10.14.

 

{Renamed by MOD}

TOPICS
Import and export

Views

85

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This is pretty random, but curious to hear if this is happening to anyone else. Working on a long document and noticed some footnotes are missing the period (.) at the end of the entry. Not every entry, just some of them. The periods DO exist in the original Word document. 

 

Am runninng ID 2020 with latest version of WordsFlow plugin on Mac OS 10.14.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

How do I delete this question?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 23, 2021 Apr 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've locked the thread so no more replies.

The link to the current thread is here 

https://community.adobe.com/t5/indesign/disappearing-endnote-periods/td-p/11991371

 

Thanks

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 25, 2021 Apr 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Barbara,

 

Sorry to hear this trouble. I would request if you could share a few more details like:

 

Regards,

Srishti

 

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 26, 2021 Apr 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Barbara,

could you test Word import without using the WordsFlow plug-in?

FWIW: We recently had a case where footnote texts had issues with the characters that follow a footnote reference number in the footnote text. The cause was a bug with the installed WordsFlow and the issue was fixed by EM Software very fast.

 

Regards,
Uwe Laubender

( ACP )

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Apr 27, 2021 Apr 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you! I will try that.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines