Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom Classic 10: Issue with German UI in Library Module

0 Votes
LEGEND ,
Oct 23, 2020 Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I updated LrC to version 10 without problems. 

But I immediately found an issue in the German user interface (see screenshot): In the Library Module the label of the button "Einpas." is cut off, in the Develop module it is not.

 

lrc10-14b03e61-6e7e-4a2a-88f6-84e618152d51-1702486673.jpg

System details:
Windows 10 1909
LrC 10 (German Layout)
4K Monitor
RTX 2070

Bug Fixed
TOPICS
Desktop

Views

23

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Dec 08, 2020 Dec 08, 2020
Updates to the Adobe Photography Products were released yesterday and include a fix for this issue. Please install the December update, restart your system and verify you are no longer experiencing the issue. Thank you for your assistance in reporting, providing additional information and, most of all, for your patience.

Votes

Translate

Translate
5 Comments
Adobe Employee ,
Oct 23, 2020 Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you. I've asked the Classic team to review. 

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 23, 2020 Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It's correctly displayed on my Mac (with macOS 10.14) in both modules, using the German UI.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 25, 2020 Oct 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Seems to be Windows related and maybe only to 4K screens.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 08, 2020 Dec 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Updates to the Adobe Photography Products were released yesterday and include a fix for this issue. Please install the December update, restart your system and verify you are no longer experiencing the issue. Thank you for your assistance in reporting, providing additional information and, most of all, for your patience.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Dec 12, 2020 Dec 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

is the wrong/cut german display "Daten werden" during loading in library/compare/loupe view also solved?

LR10_Bug_Laden2-38bbd007-83be-490a-9878-4b9d1e1d9855-1793876166.png

I'm also using a 4K display with Windows 10 (text scaling at 225%).

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines