Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom Classic: TIFF compression settings have no effect when Lightroom sends image to Photoshop for editing

23 Votes
Explorer ,
Mar 22, 2012 Mar 22, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I believe this is a bug..When using edit in Photoshop from Lightroom with TIFF format set, none of the compression settings work. Because when the file is saved in Photoshop (ctrl+s) and comes back to Lightroom it's always an uncompressed TIFF. Every other setting works.Unfortunately I can't tell whether the fault is on Lightroom or Photoshop side..Tested on Win 7 - 64bit with LR 3.6 - 64bit and PS CS5.1 - 64bit, also on Win XP - 32bit LR 3.5, PS CS5. (In both cases camera raw version match) Lightroom 4 behaves the same.I would appreciate your replies, Thank you
Bug Fixed
TOPICS
Desktop

Views

63

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Oct 20, 2020 Oct 20, 2020
Greetings,   Updates for the Adobe Photography Products were released on 10.20.2020 that include fixes for these issues. Please install the most recent update and confirm that your issue is now fixed. Please let us know if you encounter any issues.   Thank you for your patience.

Translate

Translate
55 Comments
Adobe Employee ,
Oct 20, 2020 Oct 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Greetings,

 

Updates for the Adobe Photography Products were released on 10.20.2020 that include fixes for these issues. Please install the most recent update and confirm that your issue is now fixed. Please let us know if you encounter any issues.

 

Thank you for your patience.

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Oct 20, 2020 Oct 20, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Rick, this issue appears to be fixed on my Windows 10 system using LrC 10.0.

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Está acontecendo o mesmo problema com o meu

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Está acontecendo a mesma coisa com o meu ps e Lr

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Engaged ,
Dec 01, 2020 Dec 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Está acontecendo a mesma coisa com o meu ps e Lr

ingiliscə zəhmət olmasa

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines