Lightroom Classic: Update to current process gives unexpected error if process is already updated

2 Votes
Explorer ,
Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LR CC Classic Version 8: When you use menu "Picture" - "Develop settings" - "Update to current process version" in library view on a photo, which has already the current process 5, it gives an unexpected error (maybee the menu's are labeled a bit different - i have the german verison installed), see picture below:

RackMultipart20181016127064t39-500b2955-ed0b-4bc6-9662-7063812a4cfc-844594221.jpg

The error does not occur, if the process is older.
Bug Fixed

Views

5

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
6 Comments
Adobe Employee ,
Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Can you show us a screen capture of the menu option? I am not sure where you are looking. 
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Engaged ,
Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Rikk, I think Renato is referring to Photo->Develop Settings->Update to Current Process in the Library module's menu.

If you ave an image selected that has the current process version, then this option is enabled and if clicked, it produces the error Renato has reported.

If you are in the Develop module, then the menu option Settings->Update to Current Process is disabled if the image is already updated and so it can't be selected. The Library menu option should be the same - disabled if the selected image is already updated.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for reporting this Renato and Anthony. I am able to reproduce this issue. We will file a bug for this and investigate.

Thanks,
Chinoy

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Explorer ,
Oct 17, 2018 Oct 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

perfect. Yes excactly as Anthony "translated" - thanks 🙂

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Dec 11, 2018 Dec 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Updates to the Lightroom CC Ecosystem and Lightroom Classic CC were released earlier today. Please update your software and let us know if you are still experiencing this issue. 
Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Engaged ,
Dec 11, 2018 Dec 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Rikk, confirming that this probem has been corrected in Lr Classic 8.1.

Votes

Translate

Translate

Report

Report