P: Assertion failed when trying to publish video to hard drive with a file size limit set for photos

1 Vote
LEGEND ,
Nov 22, 2011 Nov 22, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Configuration: MacBook Pro i7 2.7 GHz, Lion 10.7.2, Lightroom 3.5

What I try to do: Publish a set of photos and videos to my harddisk with the option "limit file size" set to 1000 kB.

When I try to publish I get an "assertion failed" error for all the videos.

When I uncheck the limit file size option, everything works fine...

Is it a bug? I thought that videos are not concerned by the settings concerning file size or picture quality...

Bug Fixed
TOPICS
macOS

Views

34

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 09, 2012 Jan 09, 2012
I believe this is fixed in the Lightroom 4 beta. Let us know if it's still a problem: http://feedback.photoshop.com/photosh...

Votes

Translate

Translate
6 Comments
Adobe Employee ,
Nov 22, 2011 Nov 22, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for reporting this. Yes. The warning wording is less than ideal.

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Nov 23, 2011 Nov 23, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for the quick answer.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 09, 2012 Jan 09, 2012

Copy link to clipboard

Copied

I believe this is fixed in the Lightroom 4 beta. Let us know if it's still a problem:

http://feedback.photoshop.com/photosh...

Senior Product Manager - Customer Advocacy - Digital Imaging

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Aug 21, 2016 Aug 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

No Problem now.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
LEGEND ,
Aug 21, 2016 Aug 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Great but how did u fix?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Engaged ,
Aug 21, 2016 Aug 21, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
Look at the "Auto-Select"  checkbox in the Options toolbar when Move Tool is active. Adjust it there to directly select pixels (checked) or to only respond to whatever layer is highlighted in the Layers panels (unchecked).

Votes

Translate

Translate

Report

Report