• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

11.4 update has now made everything SLOW

New Here ,
Jun 14, 2022 Jun 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Everything ran just fine until today when I updated to 11.4. Everything seems to be buggy, slow. Taking minutes to update a single change. Fixes?

TOPICS
Windows

Views

142

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 15, 2022 Jun 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

If you have a question like this, then state your hardware and OS version. 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 15, 2022 Jun 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Intel Core i7

12 GB RAM

Windows 10 Home 64 bit

NVIDIA GeForce GTX 1050Ti

 

Sorry to leave that out. What's weird is it ran like butter until 11.4. Now, especially on dual screen, the main proofing imagine wont update for minutes. And when I click a simple option like "Auto" Tone, it takes a long time too.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 15, 2022 Jun 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I enabled the NVIDIA as the graphics processer, and it's running much better. Maybe that got switched off during the update?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 15, 2022 Jun 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied


@Tim24872595jvja wrote:

I enabled the NVIDIA as the graphics processer, and it's running much better. Maybe that got switched off during the update?



Apparently. Check that you have the latest drivers for that card.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 15, 2022 Jun 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please post your System Information as Lightroom Classic (LrC) reports it. In LrC click on Help, then System Info, then Copy. Paste that information into a reply. Please present all information from first line down to and including Plug-in Info. Info after Plug-in info can be cut as that is just so much dead space to us non-Techs.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines