• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
3

affichage

Community Beginner ,
Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

En mode développement, le panneau latéral droite de la photo ne s'affiche pas en totalité.

 

TOPICS
macOS

Views

91

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 13, 2023 Oct 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

quote

In Develop mode, the right side panel of the photo is not fully displayed.

By @Jacques22958636x79f

 

Please post a screenshot of the entire Lightroom window in Develop.

Do not attach the screenshot, use the Insert Photos button in the toolbar to insert it into your post.

 

Insert-photos.png

Also, tell us what version of LrC you're running, and the version  of your operating system.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 15, 2023 Oct 15, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Bonjour.

Je suis peu familier des discussions.

Apparemment le défaut a été corrigé.

Merci.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 14, 2023 Nov 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Depuis la toute récente version 13.0.1, il y a un bug d'affichage.

En mode développement, l'image s'affiche bien sur le second moniteur paramétré en mode loupe et "ADAPT", mais dès que l'on quitte "ADAPT" pour passer à "100%", il n'y a plus d'image, l'écran devient noir.

Ce bug n'est pas présent en mode bibliothèque, mais uniquement en mode développement.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 14, 2023 Nov 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@jean-paulc86471306 wrote:
As of the most recent version 13.0.1, there is a display bug.
In development mode, the image is displayed on the second monitor set to magnifying glass and "ADAPT" mode, but as soon as you leave "ADAPT" to go to "100%", there is no more image, the screen goes black.
This bug is not present in library mode, but only in development mode.

 

Adobe has acknowledged this bug. See https://community.adobe.com/t5/lightroom-classic-bugs/p-compare-view-on-2nd-monitor-shows-no-image-o...

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines