after updating to v11 I cannot see any of my photos

New Here ,
Nov 01, 2021 Nov 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After updating to v11,  I cannot see any of my photos.

 

I launched LR v11 from the new catalog and all the photos are listed along the lefthand side, but LR is saying no photos have been selected.  How do I get LR-11 to make them show up?

 

 

  Model Name: Mac Pro

  Model Identifier: MacPro6,1

  Processor Name: 8-Core Intel Xeon E5

  Processor Speed: 3 GHz

  Number of Processors: 1

  Total Number of Cores: 8

  L2 Cache (per Core): 256 KB

  L3 Cache: 25 MB

  Hyper-Threading Technology: Enabled

  Memory: 64 GB

  Boot ROM Version: 426.0.0.0.0

  SMC Version (system): 2.20f18

  Panel Illumination Version: 1.4a6

TOPICS
macOS

Views

33

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 01, 2021 Nov 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

What Module are you using Library or Develop?

 

Regards, Denis: iMac mid-2015, 5K 27”, GPU 2GB, Ram 24GB, HDD 3TB, macOS 11.6.8,; LrC 11.4.1, Lr 5.4.1, Ps 23.3.2-ACR 14.4,; Camera OM-D E-M1.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 01, 2021 Nov 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

This eventually sorted itself out after a while, and now everything seems to be working again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines