• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

AI masks not working since lightroom classic upgrade

New Here ,
Jun 04, 2024 Jun 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Since updating to the latest version fo lightroom classic, none of the AI masks work. They are there to be selected but when selected it says analysing then they drop off. Nothing happens. I have updated AI masks in the develop tab. Nothing is working. HELP

Views

45

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 04, 2024 Jun 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

in the future, to find the best place to post your message, use the list here, https://community.adobe.com/

p.s. i don't think the adobe website, and forums in particular, are easy to navigate, so don't spend a lot of time searching that forum list. do your best and we'll move the post (like this one has already been moved) if it helps you get responses.



<"moved from using the community bugs">

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 04, 2024 Jun 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Windows or Mac? Version? If Windows, check for updates for your GPU drivers.

 

-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 04, 2024 Jun 04, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please post your System Information as Lightroom Classic (LrC) reports it. In LrC click on Help, then System Info, then Copy. Paste that information into a reply. Please present all information from first line down to and including Plug-in Info. Info after Plug-in info can be cut out as that is just so much dead space to us non-Techs and it takes up vast amounts of scroll space making the reply less readable and less likely that others will bother with your post.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines