• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

AI Noise Reduction Not working anymore

New Here ,
Jul 06, 2024 Jul 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I'm facing an issue with the LRC latest version.
As soon as I try to apply the AI noise reduction to a raw file produced with my Olympus M1, I get a generic error message and the NR is not applied.
Note that it worked with the previous version of LRC and still works with Camera Raw.
Any idea?

Thanks

 

TOPICS
macOS

Views

56

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 06, 2024 Jul 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Can you post in a reply a screenshot of that error message.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jul 06, 2024 Jul 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Can you post in a reply, a screenshot of your LrC /Preferences/Performance/

 

10.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines