Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Can’t rename folder in LR Classic 10.1.1

New Here ,
Feb 28, 2021 Feb 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I change a folder name from within LR Classic 10.1.1,  the folder goes "missing." I believe this is a new problem with 10.1.1. The find-missing-folder feature doesn't work, now, either. To restore the status quo ante, I first restore the original name in the Finder, and then close and reopen LR Classic.

TOPICS
Bug, Mac, Problem or error

Views

48

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 08, 2021 Mar 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I've seen this happen too. The hiccup is when you change the name you see a question mark... if you then check your folder outside of Lightroom you'll see that the name change is visible. Go back to Lightroom and collapse and reopen the panel and the question mark should be gone. You can also click on another folder and the question mark will go away. It's a quirky little bug for sure.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines