• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
2

Color artifacts are created after I return an edited image from PS 25.0.1 to LRc 13.0.1.

Community Beginner ,
Oct 25, 2023 Oct 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Successfully opened the image in LRc 13.0.1 then successfully opened it in PS 25.0.0 where I performed extensive color editing invovling Grad Maps,, dual freq editing, and Clone stamp removal of blemishes. After viewing the edited image back in LRc it contains awful and large color patches. I operate on a Mac OSX Ventura 13.6 on a MacBook Pro 2017.

TOPICS
macOS

Views

59

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 25, 2023 Oct 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

To determine whether this is a known issue with older Macs or something else, please post the following:

 

1. A full-resolution screenshot (not a phone pic) of the Develop window showing what you're seeing.

 

2. Do the LR menu command Help > System Info and copy/paste the entire contents here so we can see exactly which versions of hardware and software LR thinks you're running and important LR options that are set.

 

3. Click the Apple icon in the upper-left corner and do About This Mac and post a screenshot of the About window.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines