• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Custom order not retained when exporting collection as catalog

Engaged ,
Nov 04, 2022 Nov 04, 2022

Copy link to clipboard

Copied

So that's pretty much the gist. When I export my collections as catalogs, the custom order of that collection isn't retained when opening it as the new catalog. 

 

Lightroom Classic version: 12.0.1 [ 202210260744-9e008017 ]
License: Creative Cloud
Language setting: en
Operating system: Windows 10 - Home Premium Edition
Version: 10.0.19044
Application architecture: x64
System architecture: x64
Logical processor count: 8
Processor speed: 2.4GHz
SqLite Version: 3.36.0
CPU Utilisation: 2.0%
Built-in memory: 16215.0 MB
Dedicated GPU memory used by Lightroom: 659.4MB / 3962.0MB (16%)
Real memory available to Lightroom: 16215.0 MB
Real memory used by Lightroom: 2051.1 MB (12.6%)
Virtual memory used by Lightroom: 3127.1 MB
GDI objects count: 625
USER objects count: 2307
Process handles count: 2983
Memory cache size: 2506.1MB
Internal Camera Raw version: 15.0 [ 1261 ]
Maximum thread count used by Camera Raw: 5
Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2
Camera Raw virtual memory: 561MB / 8107MB (6%)
Camera Raw real memory: 563MB / 16215MB (3%)
System DPI setting: 120 DPI
Desktop composition enabled: Yes
Standard Preview Size: 1920 pixels
Displays: 1) 1920x1080
Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: No, External touch: No, External pen: No, Keyboard: No

Graphics Processor Info:
DirectX: NVIDIA GeForce GTX 1650 (31.0.15.2225)
Init State: GPU for Image Processing supported by default
User Preference: GPU for Export enabled

Application folder: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic
Library Path: D:\LR Catalogs\Syl&Laz\Syl&Laz.lrcat
Settings Folder: C:\Users\phono\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom

Installed Plugins:
1) AdobeStock
2) Flickr
3) LogiOptions
4) Nikon Tether Plugin

Config.lua flags: None

Adapter #1: Vendor : 10de
Device : 1f99
Subsystem : 143e1025
Revision : a1
Video Memory : 3962
Adapter #2: Vendor : 8086
Device : 9bc4
Subsystem : 143d1025
Revision : 5
Video Memory : 80
Adapter #3: Vendor : 1414
Device : 8c
Subsystem : 0
Revision : 0
Video Memory : 0
AudioDeviceIOBlockSize: 1024
AudioDeviceName: $$$/dvaaudiodevice/SystemDefaultAndEffectiveDeviceName=System Default - Speakers (Realtek(R) Audio)#{comment}DVAAU-4201250: Open the audio hardware preferences page.
AudioDeviceNumberOfChannels: 2
AudioDeviceSampleRate: 48000
Build: LR5x19
Direct2DEnabled: false

TOPICS
Windows

Views

20

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation