Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Edits In Grid View Not Updating Images Until I Look In Develop Module

New Here ,
May 04, 2021 May 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I edit photos in the grid view, ie. up the exposure, the image does not reflect the change until I go to the develop module and this shows the change, then when I go back to grid view this now shows the change too. Obviously this is a PITA trying to edit hundreds of photos.

It's speradid when it will happen. It may be right away when opening LR or 1 hour into an edit.

I've restarted Lightroom numerous times and my computer but the issue keeps reappearing.

Also have issues with the sync edits & copy function not working in grid view but that's a seperate issue..

Help is appreciated.
___________________________
Lightroom version 10.2
Build 202103041821-226a1211

Computer AMD 3700X, RTX 2060, 32GB RAM, 1TB SSD

TOPICS
Bug, Problem or error, Windows

Views

167

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 05, 2021 May 05, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

In Edit> Preferences> Performance set 'Use Graphics Processor' to Off. Restart LrC and try again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines