Export does not work anymore with 11.3

New Here ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Export of photos does not work anymore with V11.3

update from 11.2 to 11.3 executed several times. Failure does not disappear. uninstalled V11.3 and work with 11.2 again

TOPICS
Windows

Views

249

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 18, 2022 Apr 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Markus,

 

Thanks for reaching out. We are sorry for the trouble with Lightroom Classic 11.3. We are here to help.

Could you please confirm the location of the original images and the location of the exported images/destination? What operating system are you working on?

Is it a specific collection or set of images that do not export? Do you see any errors at export, or does it get stuck? Have you tried exporting any images on the internal storage to a destination on the internal drive? Are you using any export presets?

 

If your export task includes watermarks, please go to Lightroom > Preferences > Performance > Use Graphics Processor > Set it to Off if it is on Custom or Auto. If this shows you any differences, please check this article to troubleshoot further: https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html

 

We hope to hear from you soon,

Thanks!

Sameer K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

System is Microsoft Windows 10 Home

Grafikprozessor:
DirectX: AMD Radeon(TM) R5 430M (8.17.10.1460)

error message is: unknown failure occurs (1)

problem still exists also after uninstall/new installation

problem exists with different photos

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 21, 2022 Apr 21, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have exactly the same problem with v. 11.3 and 11.3.1 om Windows 11 PC. Reverted to v. 11.2 and everything works again.

Tried many different export-sittings (on file, several files, with or without watermark etc.) but nothing works on v. 11.3 and above.

Br Hans-Erik

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 23, 2022 Apr 23, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

problem still exists with 11.3.1

 

System is Microsoft Windows 10 Home

Grafikprozessor:
DirectX: AMD Radeon(TM) R5 430M (8.17.10.1460)

error message is: unknown failure occurs (1)

problem still exists also after uninstall/new installation

problem exists with different photos

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 18, 2022 Apr 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Export of photos does not work anymore with V11.3

 

Explain what does happen. Provide details. Provide the exact unedited word-for-word error message.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot 2022-04-20 182627.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Error message: an unknown error occurred (1). This happens also after uninstallt and install again and also with different photos

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 18, 2022 Apr 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

If you've moved back to LrC 11.2 and it's working, then it's possible that the 11.3 install was incomplete or corrupt. Please try reinstalling 11.3 and report your findings.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 20, 2022 Apr 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This was my first counter measure. But problem still exists

Error message: an unknown error occurs (1)Screenshot 2022-04-20 182627.jpg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 22, 2022 Apr 22, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I've done this 3 times to the same results. My exports do work but they take much much longer to export. Reading metadata from files also takes incredibly long.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines