File Issues

New Here ,
May 02, 2022 May 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I've just downloaded prom pics, spent hours editing, got them ready to export when I get a note that the files aren't found and can't be exported.  Now, every photo in the library has a "?" in the top right corner.  So frustrated.  Have no idea what to do.  Someone please help!  

TOPICS
Windows

Views

129

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 02, 2022 May 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Usually this happens when there is confusion about photos being "in" Lightroom.  "Importing" only registers the location of the files.  If you have moved them, removed them or changed their location, your will get the "?".  What disk or device are the photos on?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 03, 2022 May 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It used to be that Lightroom placed a ? in the top right of each photo to indicate that the photo was not where Lightroom was expecting it to be. Then they changed the software so that it places an exclamation point icon in the top right of each photo, to mean the same thing. The solution is the same, and explained in this document: https://www.computer-darkroom.com/lr2_find_folder/find-folder.htm

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines