• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Hilfe! Navigationspfeile funktionieren nicht mehr in LCR

New Here ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hallo,

das ist mein zweiter Anlauf, um ein lästiges Problem zu lösen.. Set einiger Zeit funktionieren meine Navigationspfeile in LRC nicht mehr (in allen anderen Anwendungen kein Problem), dh, ich muss zb im Filmstreifen jedes Bild einzeln anklicken, was sehr umständlich und zeitintensiv ist. 

 

Weder eine Neuinstallierung von LRC noch das Zurücksetzen der Einstellungen hat geholfen. Habe alle mein Treiber auf neustem Stand, dh

 

Windows 10 (version 10.0.19045)

Nvidia Gforce GTX 1050, studio version 526.98

Lightroom Classic 12.01

 

 

TOPICS
Windows

Views

179

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

LEGEND , Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Ctrl-left arrow or Ctrl-right arrow should work all the time. Is that what you are doing? Does Ctrl-left arrow and Ctrl-right arrow work for you?

 

 

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Ctrl-left arrow or Ctrl-right arrow should work all the time. Is that what you are doing? Does Ctrl-left arrow and Ctrl-right arrow work for you?

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for your reply. No, I usually don't use the arrow keys in combination with the control key. However, after trying the Ctrl-right/-left arrow, which works perfectly fine, it miraculously also works again without using the Ctrl-key! Pretty weird, but hey, problem solved! Thank you!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines