I cannot Publish images from LR to SmugMug any more

New Here ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am using LR Classic v 11.3 on a up to date MAC.  The setup has worked perfectly for years. Suddenly when I try to Publish an image from within the LR program I get the following message: 

Can't update this collection

An internal error hjas occurd: ?:0: attempt to index a nil value

 

All thoughts would be appreciated.

David

TOPICS
macOS

Views

42

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 17, 2022 Apr 17, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

And, do you perhaps have the Lohgitech LogiOptions plug-in installed? If so see the following, althoughmore prevalant to come up during pboto removal, and you would have had this occure before the update:

 

https://www.dpreview.com/forums/post/63450011

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines