I upgraded to Lightroom 11.0.1 and now it isn't loading.

New Here ,
Dec 13, 2021 Dec 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am on a Mac Book Pro / Catalina Version 10.15.7 

I update my Lightroom to 11 and now it says it is 11.0.1 and my collections are gone as well as all my filters in images ( flags, colors, stars, etc.) . I did a backup before the inital update to 11. This beyond frustrting and I am in the middle of a project and need this fixed asap! Is there anyone from Adobe that can help???

TOPICS
macOS

Views

60

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

As you did a backup, try what happens if you replace your catalog with that backup copy.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

... and my collections are gone as well as all my filters in images ( flags, colors, stars, etc.) 

 

Did you import the photos into a new LrC 11 catalog? Or did you upgrade the previous catalog to LrC 11?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines