• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Images look corrupted in lightroom develop module

New Here ,
May 17, 2024 May 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I don't know why but lightroom classic all of a sudden is displaying my photos like this when I select them for editing. This is happening with every image I look at, even ones I've downloaded months ago. Tried reinstalling lightroom, and restarted my computer multiple times. Anyone familiar with this issue?

 

Screenshot 2024-05-17 145938.pngScreenshot 2024-05-17 150018.pngScreenshot 2024-05-17 150027.png

 

[moved from bugs to discussions according to the community rules - Mod.]

TOPICS
Windows

Views

87

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 17, 2024 May 17, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

1. Try resetting LR's preferences:
https://www.lightroomqueen.com/articles-page/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/


LR sometimes soils its preferences file, and resetting it can fix all sorts of wonky behavior. That article explains how to restore the old preferences if resetting doesn't help.

 

2. Try updating your graphics driver by going directly to the manufacturer's web site:
https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html#solution-4


If that doesn't help, please copy/paste here the entire contents of the LR menu command Help > System Info -- that will let us see exactly which versions of hardware and software LR thinks you're running.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines