Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Images missing from flagged filter once synced

New Here ,
Oct 15, 2021 Oct 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I hope that I can explain what is happening well enough for someone to know how I can sort the problem. I was on a chat with an adobe customer support guy for 3 hours last week and the same issue is happening again. We didnt find our the cause of the problem initially either. 

 

I am syncing between Lighroom on my Ipad pro and LrC on my iMac. I have flagged and edited 759 images on the iPad. LrC on the iMac says fully synced however when I filter the 'Flagged' images there are only 693. Why are the filter numbers different? 

 

There are 759 filtered images on adobe.lightroom too. They're just not showing on the desktop version. HELP please as I am having to repeat so much work.

TOPICS
Cross-app workflows

Views

14

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 15, 2021 Oct 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Are the missing ones actual photos or did you use the versions feature?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines