Images not sharp in LR modules until I click on the image

Community Beginner ,
Aug 31, 2022 Aug 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

For the last few months I have noticed that images in both the library & develop odule are not sharp unless I actually click on the full image to zoom and when I go back out again the image is properly rendered & sharp. I have neber had this before. Does anyone know what is going on.

Using original images not previews.

 

TIA,

 

 

TOPICS
macOS

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 31, 2022 Aug 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 01, 2022 Sep 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Not sure it is as I haven't made any changes to my preview settings on import.

 

I can link this back to when I changed cameras from D850 to Z9, but not sure why that should cause it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Sep 01, 2022 Sep 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Have you selected the option to use embedded previews?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines