Is my Lightroom Classic Catalog corrupt?

New Here ,
Jan 01, 2022 Jan 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It's been an ongoing issue for me. Randomly my catalog would show 0 photos in every folder, when just last night, there's a few thousand images here per folder. I checked on the folder of origin per folder, and the images are there, Why would this happen? When this happened previously,  I created a general catalog for my newly imported photos, but the same thing is happening again. Am using version 11.1. Restarted LR, restarted MB. No go.

TOPICS
macOS

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 01, 2022 Jan 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please don't mind the question mark per folder as indicated as I am fully aware that it means folders have been moved. My question is why it's now saying 0 images.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 01, 2022 Jan 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

And after you correct the folder location problem, what does it show?

You have one known problem that you are aware of, fix that first, then return to the 0 problem if it continues.

http://www.computer-darkroom.com/lr2_find_folder/find-folder.htm

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines