• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
5

LIBRARY VS DEVELOP mode

New Here ,
Nov 21, 2023 Nov 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Please refer to the image attached.@LIGHTROOM ISSUES.png

Hope you can help 🙂

TOPICS
Windows

Views

82

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 21, 2023 Nov 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

The color profile assigned to your display could be invalid or incompatible with LR (a not uncommon problem on Windows). Quickly test whether the profile is the issue:

http://www.lightroomqueen.com/articles-page/how-do-i-change-my-monitor-profile-to-check-whether-its-...

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Contributor ,
Nov 21, 2023 Nov 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello. Most of the time this is because when you import, you ask to use the preview of the RAW that is a Jpeg developed by your camera. And in dev mode you see the RAW with LrC developement settings that have nothing to do with your camera settings. Try to import making a standard preview and see if the difference still exist. 

.
Sheepdog trying to help Lightroom and Photoshop beginners

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines