Lightroom Classic CC startet nicht. Zusatzmodul "Photo Upload" führt Abschaltaufgaben aus

New Here ,
Aug 19, 2022 Aug 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hallo, nach der Installation eines Wacom Grafiktablets startet Adobe Lightroom Classic CC nicht mehr. Es erscheint kurz der Startbildschirm und dann die Meldung "Zusatzmodul Photo Upload führt Abschaltaufgaben aus". Eine Deinstallation und Neuinstallation hat nicht geholfen. 

Was kann ich machen?

TOPICS
macOS

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 19, 2022 Aug 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Lightroom Classic CC

First off, their is no current application named Adobe Lightroom Classic CC. Using CC implies a four year old app prior to subscription. So what exact application do you have? What version?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 19, 2022 Aug 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

If you phyically disconnect the WACOM, and turn it off (in case of WiFi) will LrC start?

 

If not, you might need to remove the device plug-in. /EDIT/ I cannot verify that aplug-in is involved for WACOM

 

It is possible that you need a different plugin or device driver from WACOM

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines