Lightroom Classic doesn't start up anymore

New Here ,
Jun 25, 2022 Jun 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone, 

After deleting some files in my Mac Book Pro Catalina 10.15.7 (13' 2012) this morning in order to accelerate it, I cannot open Lightroom Classic anymore. 

I was on the 11.3.1 version. The logo appears on the bottom bar but it disappears few seconds after. 

I did the uptade to the 11.4 version, no change. I did the downdate to the 11.3 version, no change. I tried to uninstall, reinstall Lightroom, no change. Uninstall/Reinstall Adobe Creative Cloud, no change...

I opened it up in safe mode to reinitilize the preferences, and rename the SLStore and SLCache files with "old" but I still have this problem...

Do you have any recommendations ? 

Thank you for your time.

Paul

 

TOPICS
macOS

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 26, 2022 Jun 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It seems that the problem come from the update of Mac OS Catalina 10.15.7 that I did yesterday..

Do you have any other solution than the downgrade to Mojave ? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines