Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom Classic Slideshow not working

New Here ,
May 22, 2021 May 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I see a few posts with the same issue and no responses. I'm giving posting it a try. I've used Slideshow regularly for years to present to my clients. It's not working at all now. Please advise.

 

Here are the details:

Lightroom Classic v10.2

Mac IOS Mic Sur v. 11.3.1

 

Views

177

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 22, 2021 May 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

[Moderator moved from Using the Community (forums) to Lightroom Classic.]

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 27, 2021 May 27, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same here, all the same tech specs.

 

Any slideshow containing more than 190 images chokes.

 

Still no response from Adobe.

 

I now have to export my slideshows to a flash drive so I can transfer to an old Macbook Pro running High Sierra and Lightroom 9.0, which works perfectly. 

 

An aggravating, time-consuming, productivity-killing operation.

 

Super frustrated.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines