Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Lightroom Classic Versão 11.0.1

New Here ,
Nov 24, 2021 Nov 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

 

Olá Pessoal!

Alguem mais identificou um bug no LR Classic? O que tenho encontrado é quando utilizo os seguintes comandos: Ctrl+Shift+S, para sinconizar imagens na aba revelação, ao fazer isso, os realces, sombras, brancos e pretos, vem a zero.... e fluxo de trabalho vai rio a baixo. alguém mais?

Captura de tela 2021-11-24 131907.jpg

Captura de tela 2021-11-24 132912.jpg

 

TOPICS
Windows

Views

29

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 24, 2021 Nov 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

"when I use the following commands: Ctrl+Shift+S, to synchronize images in the reveal tab, when I do this, the highlights, shadows, whites and blacks, come to zero.... and the workflow goes rio below."

 

We'll need more details, including a screenshot of the Synchronize Settings window.

 

But first, your screenshot shows the photo as being in Process Version 2, which dates from LR 5.7.  That process version doesn't have highlights, shadows, or whites -- it has Recovery, Fill Light, Blacks, and Brightness instead. (There are other differences as well.)  So if you try to sync settings between that proces version 2 photo and a photo in process version 5, it's not going to be very useful.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines