Lightroom Classic, White balance seemingly adjusted itself on older edited and none edited photos

New Here ,
Sep 01, 2021 Sep 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I went to look through some older photos, some edited and some none edited, and I found the white balance had shifted cooler on all of them. I looked through other folders and noticed on some others too. It seems to only be photos shot on my A7iii. I imported some newer photos from that camera and they don't seem to have the issue. Anybody have any ideas?

 

Cheers

TOPICS
macOS

Views

28

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

This may be related to this already reported issue: https://feedback-readonly.photoshop.com/conversations/camera-raw-and-dng/crlrclrd-sony-files-have-a-... 

Rikk Flohr - Customer Advocacy: Adobe Photography Products

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 02, 2021 Sep 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
I read this before posting. Sounds like a similar issue but with some differences. No solution for either problem it seems.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines