• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

LR Delay - confusing update

New Here ,
Jan 14, 2023 Jan 14, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I posted yesterday about delay in Develop Module and forgot to attach System Info.  After being reminded (thanks) I tried to post four (4) replies that included the Info.  None of them seem to have made it to the forum.  So, I'm starting a  new thread with the same unsolved issue and Info attached.  Issue example:  as a test I set White Tone at -100 then adjusted to +100.  Took 21 seconds to make change on image.

BTW, noticed my Memory Cache size is 0.0, could that have an issue???

 

Lightroom Classic version: 12.1 [ 202212072312-d7ab524b ]
License: Creative Cloud
Language setting: en
Operating system: Windows 10 - Business Edition
Version: 10.0.22621
Application architecture: x64
System architecture: x64
Logical processor count: 8
Processor speed: 3.0GHz
SqLite Version: 3.36.0
CPU Utilisation: 1.0%
Built-in memory: 32574.9 MB
Dedicated GPU memory used by Lightroom: 3375.1MB / 3962.0MB (85%)
Real memory available to Lightroom: 32574.9 MB
Real memory used by Lightroom: 6198.7 MB (19.0%)
Virtual memory used by Lightroom: 8834.5 MB
GDI objects count: 1035
USER objects count: 2479
Process handles count: 4083
Memory cache size: 0.0MB
Internal Camera Raw version: 15.1 [ 1329 ]
Maximum thread count used by Camera Raw: 5
Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2
Camera Raw virtual memory: 894MB / 16287MB (5%)
Camera Raw real memory: 1029MB / 32574MB (3%)
System DPI setting: 96 DPI
Desktop composition enabled: Yes
Standard Preview Size: 1920 pixels
Displays: 1) 1920x1080, 2) 1920x1080
Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: Yes, External touch: No, External pen: No, Keyboard: No

Graphics Processor Info:
DirectX: NVIDIA GeForce GTX 1650 (31.0.15.1766)
Init State: GPU for Image Processing supported by default
User Preference: Auto

Application folder: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic
Library Path: D:\cat\cat-v12.lrcat
Settings Folder: C:\Users\fdhla\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom

Installed Plugins:
1) AdobeStock
2) Flickr
3) Nikon Tether Plugin

Config.lua flags: None

Adapter #1: Vendor : 10de
Device : 1f82
Subsystem : 12651028
Revision : a1
Video Memory : 3962
Adapter #2: Vendor : 8086
Device : 3e98
Subsystem : 8591028
Revision : 2
Video Memory : 80
Adapter #3: Vendor : 1414
Device : 8c
Subsystem : 0
Revision : 0
Video Memory : 0
AudioDeviceIOBlockSize: 1024
AudioDeviceName:
AudioDeviceNumberOfChannels: 2
AudioDeviceSampleRate: 44100
Build: LR5x19
Direct2DEnabled: false

TOPICS
Windows

Views

11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
no replies

Have something to add?

Join the conversation