LR incorrectly displays the photo (smg like a negative)

New Here ,
Mar 19, 2022 Mar 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I'd like to ask you for favore - what to do with that kind of  situation that has appeared for several days?If I choose any photo from the "develop" tab, it displays in a strange way as in the attachment.

 

TOPICS
Windows

Views

60

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Mar 19, 2022 Mar 19, 2022
Try disabling GPU acceleration. If that solves the problem see if there is a new driver for your graphics card.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Mar 19, 2022 Mar 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Try disabling GPU acceleration. If that solves the problem see if there is a new driver for your graphics card.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 19, 2022 Mar 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You are a Wizzard! 😄 I've made "graphical acceleration is disabled" and everything is fine 🙂 

 

I did a driver update but it had no effect with enabled acceleration so acc will be switch off.

 

Thanks a lot! 🙂 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines