• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

LRc 13.3 Always loads to same image

New Here ,
Jun 01, 2024 Jun 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Since uploading LRc 13.3, the app always presents the same image in Library fit mode.  The image is one that was edited several days ago and never changes, even though I've edited hundreds of images before.  Previous behavior was to open in Grid view in the last folder or collection I was editing.  How can I fix this.

 

Windows 11 Home 23H2

Build 22631.3672

TOPICS
Windows

Views

132

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 09, 2024 Jun 09, 2024

Another thing to try: open your catalog folder and look for 'Catalogname Helper.lrdata'. Delete it and then start Lightroom. Lightroom will rebuild it.

 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 01, 2024 Jun 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

You could try resetting the preferences: 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

 

-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 09, 2024 Jun 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Tried it.  No joy.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 09, 2024 Jun 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Another thing to try: open your catalog folder and look for 'Catalogname Helper.lrdata'. Delete it and then start Lightroom. Lightroom will rebuild it.

 

-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 09, 2024 Jun 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks, that might have actually worked.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines