• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

LrC export issue: zero kbyte files!

Explorer ,
Jun 06, 2022 Jun 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi all!

 

For a few weeks now, I have this strange issue, when I export my photos, usually the first 5 photos will be exported with 0 (zero) kbyte.. Not always, but 4 from 5 times... I've never seen like this before...

And also a new bug: sometimes, when I want to upload photos to may Pixieset gallery, it does not recognizes the jpegs and notifies me, that wrong file types... What??? So I thonk there is somethong wrong with export.

Somebody can help me? A lot of effort disappears in my daily work routine... 

 

TOPICS
macOS

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 06, 2022 Jun 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Try resetting your Lightroom preferences:
https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/help/setting-preferences-lightroom.html

Quit Lightroom Classic.
MacOS: Press and hold the Shift + Option keys.
Windows: Press and hold the Shift + Alt keys.
While holding down the keys, launch Lightroom Classic.
When asked, select "Yes". 

Author “Color Management for Photographers" & "Photoshop CC Color Management/pluralsight"

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines