LRC masking glitches

New Here ,
Jun 02, 2022 Jun 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

My LRC masking periodically glitches.  Don't know what starts it, don't know what fixes it.  I've made sure that everything is updated.  I've reset my LRC preferences to default.  I'm running an updated Macbook Pro M1pro chip with 64gb fluid memory/ram.  

 

Mask Brushes and healing sometimes acts sporatically.  Brushes don't effect the sides of an image, but when I brush the middle with a small brush, it will effect 3/4 of the image.  Healing will not give me the normal outline where I brush, and the auto healing sample is off the image.

 

I've shut down all programs then the computer.  Restarted and opened only LRC.  Yet the problem will persist.

 

Here is a screen vid demonstrating the masking brushing.  https://youtu.be/eGlEivn7jhI 

TOPICS
macOS

Views

54

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 02, 2022 Jun 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Thanks is advance for any help.

 

Paul

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 05, 2022 Jun 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Bump.  Anyone have a clue as to why I'm having these issues? 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines