• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

LRC Sky Mask washing image out

New Here ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

 

Recently when i have been using the sky mask in LRC it is changing some settings when i apply the mask, causung some clouds to look super washed out and grainy.  This has not been an issue until the last week or so. Ive attached 2 pictures below to hopefully help elaborate on what im talking about.  is there an auto setting that im missing? Thanks for your help!  Using a M3 macbook pro.SCR-20240408-jbug Large.jpegSCR-20240408-jbxe Large.jpeg

TOPICS
macOS

Views

49

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

What edits did you do to the sky?

Please post a screenshot with the masks panel open, and the sky mask selected.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

In the mask panel, there is a 'Reset Sliders' option, so a new mask does not automatically apply settings from a previous mask. Check that option and most likely your problem is over.

 

-- Johan W. Elzenga

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

From that second screenshot adjustments made in the general panel are shown, not the mask panel. And no mask is indicated as active, that is to say while the last history step was to create a mask, no mask is currently open, no mask panel shown.

 

It may be that you need to scroll up in the right side panels to show what is going on. Perhaps just a small error in displaying your problem. Can you take a new screenshot, this one with any missing panels above the fold as it were?

 

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines