• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Map module and sync are off-line in my Lightroom classic 12.0.1

Community Beginner ,
Nov 14, 2022 Nov 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

First off all, I'm sorry that English isn't my main language, hope you can understand my problem.  

 

After upgrading to 12.0.1, I've a issue of connection to adobe server with Lightroom classic. The map module shows off-line and sync isn't working. I've tried turning off the firewall, anti-virus, but in vain. However, Lightroom CC is working perfectly. (I mean the cloud sync. didn't see the map module in LRCC).

 

Does anyone have the same problem? How to fix it? 

TOPICS
Windows

Views

89

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 14, 2022 Nov 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

In your location, if you bring up google maps on your browser, do you see anything?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 14, 2022 Nov 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Yes, I can use google map on my browser definatly. 

 

Actually, the map module of Lightroom classic worked well before. It just being off-line reently and I have no idea how to fix it. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines