Missing 'Eye' icons in Masks panel of Develop Module (only when in Fullscreen)

New Here ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm using a Macbook Pro 2021, M1Max, 32GB etc. macOS Monterey 12.0.1

Since the latest LR Classic update, when I'm using LR in Fullscreen mode the 'Eye' icons for each mask in the masks panel do not appear and are not clickable.

This happens both on my MacBook's screen and when using an external monitor (BenQ 321 SWC)

They reappear if I switch out of full screen mode but disappear again when back in fullscreen.

Restarting Macbook has no effect.

No other software running.

Nothing else unusual installed or connected.

This was not happening a few days ago. 

TOPICS
macOS

Views

58

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

What exact LrC version?

11.1?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Yes 11.1

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

If that BenQ isn't hooked up, do you see it?


Author “Color Management for Photographers" & "Photoshop CC Color Management/pluralsight"

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Interestingly, if I disconnect the BenQ (rather than have LR running on the MacBook's own screen rather than the BenQ), the problem does disappear.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Any reason you have not updated your MACOS to 12.1?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

No

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines