Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Module ontwikkelen geeft vreemd beeld in Wondows 10

New Here ,
Aug 22, 2021 Aug 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Ik gebruik al jaren Lightroom. Ik gebruik Lightroom zowel met Windows 7 als met Windows 10 op een dual-boot systeem.  Dat heeft te maken met diverse andere software die nog niet allemaal goed werken onder Win -10.

Sinds in Lightroom gebruik onder Win-10 kan ik mijn foto's niet meer ontwikkelen omdat het beeld onjuist is. Zie bijlage.

En dus moet ik telkens terug naar Win-7. Tot voor kort deed ik dat dan maar, maar erg handig is het niet.

 

Weet iemand waardoor dit komt en hoe ik het kan oplossen.

Herinstallatie heeft geen positief resultaat. Lightroom is up-to-date.

TOPICS
Windows

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Aug 22, 2021 Aug 22, 2021
Opgelost aan de hand van andere topics.Ik heb de GPU acceleration uitgezet.

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Aug 22, 2021 Aug 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Opgelost aan de hand van andere topics.

Ik heb de GPU acceleration uitgezet.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines