Not all flags on Lightroom on iPad gets synced to the Lightroom Classic on desktop

New Here ,
Jun 14, 2021 Jun 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I usually cull images via my iPad using Lightroom and edit the images on my computer via Lightroom Classic. 

 

This has worked perfectly until my last wedding job. 

It seems like not all the flags i make on Lightroom on the iPad is syned to Lightroom Classic.

Last time it was around 300 images that did not sync over. 

I tried "Rebuild Sync data" last time and it solved my problem. 

 

However the problem has occured again with my current wedding job, and its driving me crazy. 

Rebuilding Sync data every time i need to select some images on my iPad seems like a very impractical solution. 

Any input would be highliy appriciated. 

 

 

 

I have a fully updated version og Lightroom Classic (MacOS) and a fully updated version of Lightroom on my iPad pro. 

 

 

TOPICS
Sync

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 15, 2021 Jun 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Is it just flags that are not syncing? Not the best answer but can you use a star rating? For example (2) stars for a pick and  (1) star for a keep? When I test this all my flags are syncing. What OS are you running? Are you seeing interruptions in internet connectivity?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines