Odd color behavior when moving cursor from panels to image

New Here ,
Nov 11, 2021 Nov 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I move my cursor from the panel to hover over the image, the color fluctuates pretty significantly. Pretty sure it's not supposed to do this. Also, which is the actual color?? Screen recording attached.

TOPICS
macOS

Views

25

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 11, 2021 Nov 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The first thing that you should try is to switch off the GPU support from the Lightroom preferences and check if that helps to fix the issue. 

Go to Lightroom > Preferences > Performance tab > Uncheck "Use Graphics Processor" > Restart Lightroom. 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/lightroom-gpu-faq.html#troubleshooting 

https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html 

 

Another step is to try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

 

It can be also a problem with your monitor profile. See here for more informations:

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-change-my-monitor-profile-to-check-whether-its-corrupted/

 

If this doesn't help we need more informations about your environment. 

Which operating system do you use? 

Which version of Lightroom do you use? 

Please post the exact version and not only phrases as "recent", "latest" and so on. 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines