Pas-Back Problem

New Here ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When using the latest vers. of Lightroom, if I go Edit In to either NIK or Luminar for some editing and then send the file back to LR, the modified file appears properly in the Library tab. But if I switch to the Develop tab, the image shown is the original. I dont understand why if I pass it back to Develop mode, why the modified file doens't show.

 

In some cases, I have to create a virtual copy of the returned file, in order to continue editing it.

I am in Mac Monterey now, but I tried the same thing in the previous Mac version too. Same results.

Thoughts out there ?

TOPICS
Cross-app workflows , macOS

Views

49

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Check your sorting

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Could you explain further please - thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Check the dort order, it can change without your actions

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines