• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

PINCEL DE AJUSTE NO FUNCIONA

New Here ,
Oct 05, 2020 Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Buenos días, desde hace unos días, tengo problemas con el pincel de ajuste que NO FUNCIONA desde hace unos días en Lightroom Classic, alguien me puede ayudar en su solución. Gracias.

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Oct 05, 2020 Oct 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Explain what doesn't work with the adjustment brush. Also, please provide the following basic information

 

Adobe Forum.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 12, 2020 Oct 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Desinstalé LrC y lo volví a instalar y funciona correctamente.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 15, 2022 Nov 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hola, desde que instalé la versión 12.0.1 de Lightroom classic, la máscara para el pincel no está funcionando, no selecciona nada. He tenido que usar selección de objetos para hacerlo. Ya reinstalé la versión y no se corrigió. Tengo windows 11. No manda mensaje de error, simplemente no selecciona.

Hi, when I updated Lightroom classic with version 12.0.1, the brush mask is not working, it doesn´t select anything, I had to use the object mask which is working ok. Y re-installed this version but still doesn´t work. Version 12.0 is ok. There is no error message, it simply doesn´t select anything.

Please advice.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 15, 2022 Nov 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hola, desde que instalé la versión 12.0.1 de Lightroom classic, la máscara para el pincel no está funcionando, no selecciona nada. He tenido que usar selección de objetos para hacerlo. Ya reinstalé la versión y no se corrigió. Tengo windows 11. No manda mensaje de error, simplemente no selecciona.

Hi, when I updated Lightroom classic with version 12.0.1, the brush mask is not working, it doesn´t select anything, I had to use the object mask which is working ok. Y re-installed this version but still doesn´t work. Version 12.0 is ok. There is no error message, it simply doesn´t select anything.

Please advice.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 15, 2022 Nov 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Check the flow and the density settings. If one or both are (close to) zero, then that is what you will see.

 

-- Johan W. Elzenga

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 16, 2022 Nov 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you so much, yes, they were near zero. I tested and it is working ok, Thanks again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines