Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Preset button inactive after adding new preset

Community Beginner ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After updating Lightroom to the latest version, the Presets worked, but I added a new preset and the button became inactive. I have already uninstalled the new version, but still the function does not work. What should I do? Moreover, all the presets are there, and when I move the cursor over them, the color changes. But they are not visible.

TOPICS
Windows

Views

39

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Please try to reset the Lightroom preferences. 

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/ 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 10, 2021 Nov 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After updating Lightroom to the latest version, the Presets worked, but I added a new preset and the button became inactive. I have already uninstalled the new version, but still the function does not work. What should I do?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines