Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Preset Items not Appearing

New Here ,
Aug 10, 2021 Aug 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I click on the Preset Dropdown in the Develop Module, the area is blank. I am able to hover and the preset appears on the image. 

 

They were appearing until I tried to create a new Preset Group folder. How do I get the names to appear again? 

20210810_120620.jpg

TOPICS
Windows

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

LEGEND , Aug 10, 2021 Aug 10, 2021
If that fails Have you considered restoring (a.k.a. resetting) the preference file. The preference file can get corrupted leading to buggy behavior. The preference file will survive updates, upgrades, uninstalls, reinstalls. Note that this may revert some preference settings to defaults. see: https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/help/setting-preferences-lightroom.html

Likes

Translate

Translate
LEGEND ,
Aug 10, 2021 Aug 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If you click on the + symbol, can you select Manage? If you select Manage, are any presets shown, but perhaps not checked for use.?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 10, 2021 Aug 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Perfect! Thank you so much!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 10, 2021 Aug 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

If that fails

 

Have you considered restoring (a.k.a. resetting) the preference file. The preference file can get corrupted leading to buggy behavior. The preference file will survive updates, upgrades, uninstalls, reinstalls. Note that this may revert some preference settings to defaults.

 

see: https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/help/setting-preferences-lightroom.html

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 18, 2021 Aug 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That worked perfectly. Thank you so much!! 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines