Welcome Dialog

Welcome to the Community!

We have a brand new look! Take a tour with us and explore the latest updates on Adobe Support Community.


Previews are not being generated when requested

New Here ,
Nov 16, 2021 Nov 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Verison: 11.0

Windows 10 21H1

I deleted the previews from windows explorer and then when I asked to generate standard previews it went on fast as if they were already there. Now if I change picture in the library I see it's generating them as I go throught the album

TOPICS
Windows

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Nov 16, 2021 Nov 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Did you exit LR before deleting the previews?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 24, 2021 Nov 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I am not sure, however I have fixed the issue by delting everything, except the catalog and the pictures obviously

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines