• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

problème de stabilité de Lightroom classique

New Here ,
May 25, 2023 May 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Je rencontre des problèmes avec le module dévellopement de LightRoom classique , il plante constament et il est très difficile de dévelloper les photos. Avez vous des problèmes similaires ? 

TOPICS
Windows

Views

139

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
May 26, 2023 May 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

quote

I have problems with the classic LightRoom development module, it crashes constantly and it is very difficult to develop photos. Do you havesimilar problems?

 

Please go to Help > System info in LrC, press the Copy button, and paste in a new reply here.

You can delete everything below Installed plugins. See example below.

 

Lightroom Classic version: 12.3 [ 202304101834-a085245c ]
License: Creative Cloud
Language setting: en
Operating system: Windows 10 - Business Edition
Version: 10.0.19045
Application architecture: x64
System architecture: x64
Logical processor count: 8
Processor speed: 3,0GHz
SqLite Version: 3.36.0
CPU Utilisation: 8,0%
Built-in memory: 48964,7 MB
Dedicated GPU memory used by Lightroom: 98,5MB / 5023,0MB (1%)
Real memory available to Lightroom: 48964,7 MB
Real memory used by Lightroom: 858,2 MB (1,7%)
Virtual memory used by Lightroom: 1092,4 MB
GDI objects count: 717
USER objects count: 2507
Process handles count: 2313
Memory cache size: 148,2MB
Internal Camera Raw version: 15.3 [ 1451 ]
Maximum thread count used by Camera Raw: 5
Camera Raw SIMD optimization: SSE2,AVX,AVX2
Camera Raw virtual memory: 81MB / 24482MB (0%)
Camera Raw real memory: 83MB / 48964MB (0%)
System DPI setting: 96 DPI
Desktop composition enabled: Yes
Standard Preview Size: 1440 pixels
Displays: 1) 1920x1200, 2) 1920x1200
Input types: Multitouch: No, Integrated touch: No, Integrated pen: No, External touch: No, External pen: No, Keyboard: No

Graphics Processor Info: 
DirectX: NVIDIA Quadro P2000 (31.0.15.2895)
Init State: GPU for Image Processing supported by default
User Preference: Auto

Application folder: C:\Program Files\Adobe\Adobe Lightroom Classic
Library Path: C:\Lightroom catalog\PB-v12.lrcat
Settings Folder: C:\Users\xxx\AppData\Roaming\Adobe\Lightroom

Installed Plugins: 
1) Any Shortcut
2) Helicon Focus Export
3) LensTagger Exif Tool

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 26, 2023 May 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

No, I don't experience similar problems.

 

Is there some specific action in the Develop Module that causes this, or does it seem random? Try turning off the GPU to see if the problem goes away (Preferences->Performance->Use Graphics Processor set to OFF)

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines