Problem to apply selection to just one picture while using the overview with N

New Here ,
Sep 18, 2022 Sep 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I encounter a strange behavior.

Over years I selected a bunch of images hit the N key and navigate with the coursor through that selection.

One picture is higlighted with a wiht frame around the image.

Then I applied stars or colors by pressing 1-5 or 6-9 .. 

but this doesn't work anymore.

When I apply at star oder colorrating all images from the N selection get that attribute and not only the highlighted one .. 

 

Any idea how I come back to the old behavior ???

 

Please HELP!

TOPICS
macOS

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Sep 18, 2022 Sep 18, 2022

Works correctly at my end.

Try restarting Lightroom, if that doesn't help, reset the preferences.

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Sep 18, 2022 Sep 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Works correctly at my end.

Try restarting Lightroom, if that doesn't help, reset the preferences.

https://www.lightroomqueen.com/how-do-i-reset-lightrooms-preferences/

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 18, 2022 Sep 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks.

Restart didn't worked but resetting the preferences ..

 

Thank you so much

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

Save time with Adobe Express quick actions