• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Problem with AI generated filters on LRClassic since last update

Community Beginner ,
Jun 16, 2024 Jun 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone,

Since the last update on Lightroom Classic, the AI-generated filters (like identify a person or a subject) are no longer working. Anyone experiencing the same problem ? Any work around to suggest ?

The new Gen-AI replacing tool is working well meanwhile.

Thanks a lot for your advice 

TOPICS
Windows

Views

48

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jun 16, 2024 Jun 16, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Most problems with LR's AI commands are caused by older, buggy graphics drivers. Try updating your graphics driver by going directly to the manufacturer's web site:
https://helpx.adobe.com/lightroom-classic/kb/troubleshoot-gpu.html#solution-4


If that doesn't help, please copy/paste here the entire contents of the LR menu command Help > System Info -- that will let us see exactly which versions of hardware and software LR thinks you're running.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines