• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

PS and Topaz doesn't save back to LR

New Here ,
Dec 28, 2022 Dec 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I have searched a couple of days and tried all the solutions I could find but when I "send" a photo (edit in...) to Topaz or PS the photo doesn't save back to LR. ("save" in PS and "apply" in Topaz).

The apps creates a .tif file in the original photo folder.

 

I have reinstalled all apps, made new peferences etc.

 

Hope that someone have a solution for this (or at least a workaround)

/Roger

 

I am on a 2022 Mac studio, 32GB Ram running Ventura 13.0.1

TOPICS
Cross-app workflows , macOS

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 28, 2022 Dec 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Have you given Full Disk Access to PS, Lightroom and Topaz? 


Sean McCormack. Author. Magazine Writer. Former Official Fuji X-Photographer.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 28, 2022 Dec 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have now.

It still doesn't work..

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines